Sonja Spangenberg terapi AB

Välkomna tillbaka hit till min blogg där jag för det mesta skriver om mental hälsa då det verkligen är någonting som jag känner att jag brinner för! Om jag kan hjälpa någon på något sätt med hur de mår och hur de tänker, så vill jag absolut kunna vara så behjälplig som möjligt för alla de som har problem. I det här inlägget idag så tänkte jag att jag därför skulle ta och rekommendera en terapeut vid namn Sonja Spangenberg terapi AB som erbjuder samtalsterapi på Kungsholmen, men även saker som parterapi för er som befinner er på Norrmalm eller i Vasastaden bland annat.

Det är alltså lite inriktat nu till dem av er som läser den här bloggen och som befinner sig någonstans i Stockholm. Jag har nämligen själv gått till Sonja Spangenberg terapi AB och tycker att hon är hur duktig som helst på det som hon gör och jag hoppas på att fler kommer att kunna få upp ögonen för den här duktiga terapeuten som verkligen kan ge er den hjälp som ni känner att ni behöver. Livet och förhållanden är ju inte alltid så himla lätt som man kan tro och därför så är det ju så otroligt skönt att det finns företag som just Sonja Spangenberg terapi AB som erbjuder en den hjälp som man vill ha när man inte mår så himla bra alla gånger. Jag tycker verkligen att jag fick all den hjälp som jag behövde och det är många saker som jag ser annorlunda på idag än vad jag gjorde innan jag började gå till Sonja Spangenberg terapi AB. Mentalt så mår jag själv mycket bättre och jag hoppas ju även på att kunna sprida detta vidare till alla er läsare, som jag verkligen bryr mig om! Kika gärna vidare på detta och berätta sedan vad ni kommer fram till!