Mitt liv fick en härlig omvändning

God förmiddag gott folk, hoppas ni alla mår bra. Som några av er vet har jag inte mått så bra under en tid och jag tänkte använda det här inlägget för att berätta för er om behandlingshemmet Skeppet AB som driver ett HVB i Borås bland annat.

Trots att jag hade en bra uppväxt med bra förutsättningar slutade det med att det inte alls blev som jag hade tänkt mig, närmare bestämt blev det raka motsatsen. Jag trodde att jag skulle klara mig bra i skolan, få en bra utbildning så att jag kunde få ett bra jobb och leva lyckligt som vuxen. Som ni säkert kan lista ut blev det inte alls så utan trots att jag var duktig i skolan kom jag inte in på den utbildningen jag ville och jag började tappa hopp om mitt drömyrke. Det slutade med att jag började hamna i osunda livsvanor med alkohol och droger, jag hamnade i fel vänskapskretsar och jag hade ingen lust att ta mig tillbaka till livet jag levt innan. En dag tyckte dock mina föräldrar att det hade gått för långt, de satte sig då ner med mig och pratade med mig om det. Allt slutade med att jag rymde hemifrån och började bo hos kompisar. Efter något år började jag inse att jag inte längre ville leva ett liv som detta så jag tog själv kontakt med ett HVB i Borås i hopp om att jag skulle få hjälp av dem, jag fick efter det flytta in hos dem för att vårdas på plats. Med tanke på det liv jag levt i över ett år hade min mentala hälsa påverkats rejält och jag såg inte längre ljuset i tunneln, dock ändrades det när jag flyttade in på Skeppet AB. Efter dagen jag flyttade in där började jag få hjälp som i sin tur gjorde att jag mådde bättre, idag mår jag otroligt bra och lever det livet jag längre drömt om. Därför kan jag verkligen rekommendera detta HVB i Borås till alla ungdomar som hamnat fel i livet och behöver professionell hjälp.